Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szinte senki sem ismeri, mégis ő rappeli a rekordokat döntögető nyári slágert

Szinte senki sem ismeri, mégis ő rappeli a rekordokat döntögető nyári slágert

Zene, Film & Kultúra

Szinte senki sem ismeri, mégis ő rappeli a rekordokat döntögető nyári slágert

Zene, Film & Kultúra

TK 11:30

Miley Cyrus apja, Billy Ray Cyrus valahonnan előkerítette Lil Nas X-et, akivel közös számukat nem lehet letaszítani a ranglisták első helyéről.

Kezdhetnénk úgy ezt a cikket, hogy „az úgy történt...”, de az az igazság, hogy fogalmunk sincs, mi történik most a Billboard Hot 100-as listájának tetején. Ugyanis már 15 hete egy teljesen ismeretlen rapper, bizonyos Lil Nas X dala áll az első helyen. A rapper Billy Ray Cyrus-szal előadott és áprilisban megjelenő Old Town Road című száma elkezdte döntögetni a rekordokat. Hiába jött ki új számmal Taylor Swift, Justin Bieber, vagy Camila Cabello és Shawn Mendes kettőse, akik valószínűleg azóta egy párt is alkotnak, egyszerűen elmozdíthatatlan az Old Town Road.

A Pop Crave Twitter-bejegyzése figyelmeztetett minket arra, hogy utoljára 1996-ban történt olyan, hogy egy teljesen ismeretlen előadó első dala vezesse több héten keresztül az amerikai slágerlistát.

Akkor a Macarena remixének sikerült el, ami 14 hétig tudott uralkodni – ezt döntötte meg most Lil Nas X.

A csúcsok csúcsa sincs messze, hiszen a Despacitónak, illetve Mariah Carey és a Boyz II Men közös dalának, a One Sweet Daynek 16 héten át sikerült az első helyen trónolnia. Amekkora népszerűségnek örvend az Old Town Road, szinte biztos, hogy ezt a rekordot is át fogja adni a múltnak.

Borítókép: Billy Ray Cyrus és Lil Nas X énekli az Old Town Road című számot egy Los Angeles-i koncerten. Forrás: AFP/Frederick M. Brown