promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
The Hunt: kezdődhet az embervadászat?
Borítókép:  Universal
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett az első kedvcsináló a Blumhouse és a Universal friss thrillerjéhez.

Damon Lindelof és Nick Cuse A hátrahagyottak című HBO-s sorozaton dolgoztak együtt, de előbbi felelős a Lost-ért is, valamint a kezében van a Watchmen-sorozat irányítása is. Igen, Lindelof a Lost miatt nem lehet magára büszke, de azóta már többszörösen jóvátette azt a kis hibát.

[[adv]]

A The Hunt egy újabb mérföldkő lehet, aminek a sztorija már most csábító. A kedvcsináló úgy vezeti fel a filmet, mintha csak egy reklám lenne, ami a gazdagok számára hirdeti az embervadászatot.

Az elit egy félreeső birtokon azt játssza, hogy hobbiból más emberekre vadászik. Gondolom ki lehet találni, hogy az egyik üldözött bizony tökösebb lesz a többieknél. A Betty Gilpin által alakított Crystal vérengzőbb, mint ahogy gondolták, és szép lassan elkezdi levadászni a rá vadászókat. Hilary Swank fogja játszani a nagyfőnököt, aki az egész borzalmat kitalálta, és bizony ő sem úszhatja meg szárazon a dolgot.

A szereplőkkel ugyebár most még nem találkozhatunk, csak a reklámmal, de remélhetőleg nemsokára begördül a teljes előzetes is.

A The Hunt szeptember 26-án fog debütálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás