Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

The Hunt: kezdődhet az embervadászat?

The Hunt: kezdődhet az embervadászat?

Zene, Film & Kultúra

The Hunt: kezdődhet az embervadászat?

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 14:14

Megérkezett az első kedvcsináló a Blumhouse és a Universal friss thrillerjéhez.

Damon Lindelof és Nick Cuse A hátrahagyottak című HBO-s sorozaton dolgoztak együtt, de előbbi felelős a Lost-ért is, valamint a kezében van a Watchmen-sorozat irányítása is. Igen, Lindelof a Lost miatt nem lehet magára büszke, de azóta már többszörösen jóvátette azt a kis hibát.

A The Hunt egy újabb mérföldkő lehet, aminek a sztorija már most csábító. A kedvcsináló úgy vezeti fel a filmet, mintha csak egy reklám lenne, ami a gazdagok számára hirdeti az embervadászatot.

Az elit egy félreeső birtokon azt játssza, hogy hobbiból más emberekre vadászik. Gondolom ki lehet találni, hogy az egyik üldözött bizony tökösebb lesz a többieknél. A Betty Gilpin által alakított Crystal vérengzőbb, mint ahogy gondolták, és szép lassan elkezdi levadászni a rá vadászókat. Hilary Swank fogja játszani a nagyfőnököt, aki az egész borzalmat kitalálta, és bizony ő sem úszhatja meg szárazon a dolgot.

A szereplőkkel ugyebár most még nem találkozhatunk, csak a reklámmal, de remélhetőleg nemsokára begördül a teljes előzetes is.

A The Hunt szeptember 26-án fog debütálni.

Borítókép: Universal