Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Armin van Buuren jegyzi az UNTOLD Fesztivál himnuszát

Armin van Buuren jegyzi az UNTOLD Fesztivál himnuszát

Zene, Film & Kultúra

Armin van Buuren jegyzi az UNTOLD Fesztivál himnuszát

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:30

Amúgy is állandóan visszatérő fellépő ott, így elkészítette a 2019-esnek a húzó zenéjét.

Az UNTOLD Románia legnagyobb fesztiváljának számít, és úgy, hogy csak az elektronikus zenét képviseli. Igen, nagyjából olyasmi, mint nálunk a Balaton Sound. Be is dobom az tavalyi aftermovie-t, hogy hízelegjek kicsit neki, mert valóban nem rossz.

A románok annyira Armin-rajongók, hogy a trance császárnak minden évben vissza kell térnie a fesztiválra, mert nem tudnak meglenni nélküle. A DJ/producer el is készítette az augusztus elsején induló négy napos őrület himnuszát „Something Real” címmel.

A kollaborációban Jordan Shaw vesz részt énekesként, és a titokzatos Avian Grays, ami állítólag egy duót rejt majd, de még nem tudni róla semmit, a Facebook oldaluk is tök üres jelenleg. Hát, Armin mindenesetre bedobta őket a mélyvízbe, és sose rosszabb reklámot a projektnek. Ha csak egy embert fog takarni a jövőben, akkor súlyosan bocsánat, tényleg pletykákra hagyatkozom.

Azonban most már jöjjön a Something Real, ami egy remek pop-trance muzsika lett. Várjuk majd a hosszabb változatot is, amin Armin remélhetőleg még fűszerez kicsit.

Borítókép: Armin van Buuren offical