promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Pókember maradt aranyérmes Amerikában
Borítókép:  Marvel-Sony
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kell is neki, különben elkaszálják a folytatást.

Ki van adva az ultimátum a Sonytól, hogy ha a Pókember: Idegenben nem hozza össze az egymilliárdos bevételt, akkor a készítők elfelejthetik a betervezett folytatást a Marvel-univerzum részéről. A blocbuster filmipar egyértelműen egy keselyű lett ebből a szempontból, azonban a hálószövőt nem igazán kell félteni.

Maradt az első helyen 45,3 millió dolláros bevételt hozva Amerikában a hétvégén, míg világviszonylatban már 847 milliónál tart. Ha nem is ezen a héten, de meglesz valahogy az egymilliárd. Már csak azért sem ezen, mert erős kihívó érkezik, méghozzá az élőszereplős Az oroszlánkirály személyében (kollégám már látta, és jól meg is kritizálta):

A Toy Story 4 maradt második, 20,7 milliót kalapozott össze. Amerikában inkább A kis kedvencek titkos élete 2-őt nem csípik annyira, ami lassan kiesik a top 10-ből is kilencedikként. Amúgy a Toy Story 4 hozta a szintet színvonalban, és ezt a nézők meg is hálálták, mivel 771 millió dolláros összbevételnél tart.

Két premier foglalta be a harmadik és negyedik helyet, de sajnos erős bevételt nem tudtak produkálni szegények, pedig egyik se néz ki rossznak, és mindkettővel foglalkoztunk is.

Az egyik a Préda, ami vissza akarja hozni a krokodilos horrorok hangulatát, de nem a gagyi módon. Ez 12 millióval kezdett, ami amúgy nem olyan rossz.

A másik az Übergáz, ami sokkal jobb film, mint a címe. Nagyszerű vígjáték, amiben a kritikusok szerint végre vannak eredeti poénok is, nem csak a csontig elcsépeltek. Ez rosszabbul nyitott, csupán 8 milliót hozott, világszinten meg 11-et. Hát igen, erre még gyúrni kell egy kicsit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás