promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy színesbőrű nő lesz az új 007-es
Borítókép:  balról jobbra: Léa Seydoux, Ana de Armas, Daniel Craig, Naomie Harris és Lashana Lynch. Forrás: AFP/Roy Rochlin
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A film rajongói egy ideje változást szerettek volna a főhős karakterében, most megkapják.

Néhány nappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy a 25. James Bond-filmben a főgonosz, Rami Malek csak egy feltétellel vállalta el a szerepet. A kérdéseidre a választ az alábbi cikkben találod:

Az már régóta köztudott, hogy a következő Bond-film lesz az, amiben Daniel Craig utoljára játssza el a 007-es ügynököt. A világ változik, így Bondnak is változnia kell. Sokan, sokféleképpen óhajtották a megújulást. Különböző fórumokon rengetegen annak szurkoltak, hogy Idris Elba legyen a következő James.

A Daily Mail-nek sikerült apró morzsákat szerezni a készülő alkotásról, és mondhatjuk, hogy megdöbbentő információk birtokába jutott. Értesülésük szerint Daniel Craig után egy nő kapja 007-es helyét az MI6-en belül. Az új szuperkémet – Nomit – Lashana Lynch alakítja, akit legutóbb a Marvel Kapitány című filmben láthattunk, Maria Rambeau szerepében.

A film története szerint James Bond már Jamaikában tölti nyugdíjas napjait, de egy feladat miatt újra Őfelsége szolgálatába kell állnia:

„A film elején lesz egy jelenet, amikor M azt mondja, hogy »Gyere be, 007-es«, és akkor nem Daniel Craig, hanem Lashana Lynch lép be az ajtón.”

A lap szerint a készítők hallgattak az idők szavára, és a 007-es alakját a korszellemhez szabják, így a fiatalok számára is elfogadhatóbb lesz a James Bond-sorozat. Azért is választottak nőt a szerepre, hogy ne lehessen túl szexistának bélyegezni az alkotást.

A 2020 áprilisában bemutatandó filmben természetesen M szerepében visszatért Ralph Fiennes, Eve Moneypennyt pedig Naomi Harris fogja játszani, Q lesz Ben Wishaw, dr. Madeleine Swann szerepében pedig Léa Seydoux fog tündökölni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás