promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az új James Bond-film főgonosza egy feltétellel vállalta el a szerepet
Borítókép:  Rami Malek. Forrás: AFP/Angela Weiss
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rami Maleket megnyugtatta a rendező a karakterrel kapcsolatban. A színész csak ezek után mondott igent a szerepre.

Arról már február utolsó napjaiban beszámoltunk, hogy a Bohém Rapszódia után újabb jelentős filmszerepet kapott az Oscar-díjas, Rami Malek. Ő fogja játszani James Bond ádáz ellenfelét a legújabb Bond-filmben.

Most a 38 éves egyiptomi származású színész néhány kulisszatitkot is elárult azzal kapcsolatban, hogy milyen dilemmája volt a szerep elfogadása előtt. A BBC arról ír, hogy Rami Malek egy interjúban elmondta:

mielőtt igent mondott volna a szerepre beszélt a film rendezőjével, Cary Fukunagával:

„Azt mondtam, hogy a karakter nem lehet semmilyen ideológiai vagy vallási alapú terrorista. Ilyen szerepben nem tudnék szórakoztató és érdekfeszítő lenni. Így, ha ezért választottak, akkor inkább felejtsenek el.”

Malekot végül megnyugtatta a rendező, hogy teljesen más az elképzelése a főgonoszról. Ő sem szeretné, ha egy fundamentalista terrorista ellen kellene harcolni Bond-nak.

A portál szerint Malek azt is elmondta, hogy egyelőre nincs címe a 25. Bond-filmnek, de 2020 áprilisában be fogják mutatni a mozik. Véleménye szerint megint nagyon jó munkát végeztek a forgatókönyvírók, egyszerűen ráéreztek arra, hogy mit vár el a néző James Bond-tól.

A film alkotói annyit árultak el a főgonoszról, hogy egy titokzatos figura lesz, aki veszélyes, új technológiával van felfegyverkezve.

A Bond-film főszerepét ismét Daniel Craig alakítja, aki már ötödször játssza a 007-es brit titkos ügynököt. A filmet egyébként a dél-olaszországi Gravina di Pugliában forgatják augusztusban és szeptemberben. A város egyik nevezetessége a kétszintes római kori hídja, amely egy szűk völgyön ível át.

A filmben Rami Malek és Daniel Craig mellett Naomie Harris, Léa Seydoux és Ben Whishaw is szerepet kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás