promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minőségi techno Ukrajnából: Artbat
Borítókép:  Artbat offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A duó volt a BBC Radio 1's Essential Mix vendége.

Artur és Batish Kijevből indult meg világhódító útjára, és bátran kimondhatjuk, hogy sikerült is nekik. Ez most a legjobb elektronikus zenei export cikk Ukrajnából. A srácoknak olyan nagy nevek figyeltek fel a zenéjükre és pörgetik azokat, mint Solomun, a Tale Of Us, Pete Tong, Deadmau5 vagy Richie Hawtin.

Folyamatosan jelentetik meg egyedi hangzású trackjeiket, amik rendre az elektronikus zenei toplistákat ostromolják. Nem csak kimagaslóakat alkotnak a klasszikus techno stílusán belül, de megfűszerezik egy kis melodikus house beütéssel, ami még elszállósabbá teszi az egészet.

A duó már a legnagyobb fesztiválokon mozgathatja meg a közönséget, és bekerültek a legnagyobb nevek közé is, mivel a BBC Radio 1's Essential Mix-ben csak is a legkülönlegesebb és legilusztrisabb DJ-k bizonyíthatnak.

A két órás szettjük maga a zsenialitás, rég hallottam már ennyire jó techno és melodikus house keverék egyveleget. Minden pontja tökéletesen van felépítve, és fantasztikus élményt nyújt. Szóval agyakat kikapcsolni, füleket kinyitni, jöjjön az Artbat!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás