promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre érkezik a Mindhunter második évada
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most már felfedték a premierdátumot is.

Semmi kétség afelől, hogy a Mindhunter a Netflix egyik legeredetibb sorozata, és ezzel persze nem olyan hype szériáktól akarjuk elvenni az érdemet, mint a Stranger Things. David Fincher gyakorlatilag maga a thriller atyaúristen, és látszik is, hogy rajta van a keze nyoma a projekten rendezőként valamint executive producerként.

Fincher neve amúgy mostanság sokat forog, mivel nem rég jelentette be, hogy az új filmje is a Netflixre fog érkezni.

Az első évad összetett, sötét, és zseniális volt. Ezt még 2017 októberében le lehetett darálni, aztán jött a hatalmas nagy csend. Vártunk és vártunk, de az a második évad csak nem akart begördülni. Most végre maga Fincher jelentette be a premierdátumot, ami augusztus 16-a.

Komolyan még hozzátette, hogy nem tudja elárulhatja-e? Alig egy hónap van hátra, lassan már előzetest kellene nézegetnünk hozzá. Na, de ne legyünk telhetetlenek.

A friss felvonásban 1979. és 1981. között elkövetett atlantai gyerekgyilkosságok kerülnek előtérbe, valamint feltűnik majd benne Charles Manson is. Az egésznek az az igazi kuriózuma, hogy Damon Herriman fogja alakítani, aki a Tarantino féle Volt egyszer egy Hollywoodban is eljátssza a tömeggyilkosságot inspiráló vezért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás