promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan A Láthatatlan Ember reboot főszereplője
Borítókép:  Courtesy of AMPAS
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A The Haunting of Hill House sztárja alakítja a Láthatatlan Embert.

A Universal Pictures rémfilmeit minden idők legjobb szörnyes mozijainak tartom. A Fekete-lagúna szörnye, Lugosi Béla Drakulája, Frankenstein, A Láthatatlan Ember, A múmia, és még sorolhatnánk. Ha belegondolok, hogy ezek az örökzöld alkotások már több mint 80 évesek, nem csodálkozom rajta, hogy a Universal megpróbálkozott egy Marvel-hez hasonló módon felépített Sötét Univerzumot létrehozni, melynek alapkövének a 2017-ben bemutatott, Tom Cruise, Russell Crowe és Sofia Boutella főszereplésével készült A múmiát szánta.

A stúdió olyan biztos volt a sikerben, hogy már előre leszerződtette Javier Bardem-et Frankenstein szörnyének szerepére, Johnny Depp-et pedig a Láthatatlan Emberére. Végül nemcsak A múmia után következő Frankenstein menyasszonyát, de az egész, tervezett univerzumot kukázták.

Később a Blumhouse alapítója, Jason Blum finoman jelezte, hogy ő szívesen feltámasztaná a Szörnyuniverzumot. Úgy látszik, erre most meg is van az esély. Bejelentették A Láthatatlan Ember reboot-ot, amit az a Leigh Whannel fog rendezni, aki James Wan-nel együtt alkotta meg a Fűrészt, emellett a franhise-ban ő játszotta Adam-et.

A projekthez olyan színészek csatlakoztak, mint Elisabeth Moss (A szolgálólány meséje), Storm Reid (Eufória)  és Aldis Hodge (A számolás joga). A főszereppel kapcsolatban eddig Armie Hammer és Alexander Skarsgård neve merült fel, most aHollywood Reporter megerősítette, hogy a Netflix-es The Haunting of Hill House sztárja, Oliver Jackson-Cohen alakítja magát a Láthatatlan Embert.

A film premierje 2020. március 13-ára van kitűzve. Izgatottan várom, hogy sikerül, hiszen a Blumhouse arról híres, hogy alacsony költségvetésből minőségi filmeket gyárt, mint például a Tűnj el!, a Mi, a Széttörve, az Üveg, és az új Halloween-filmek.

Ha valóban jól sikerül A Láthatlan Ember, őszintén reménykedem benne, hogy egy precízen, átgondoltan felépített Szörnyuniverzumot kapunk a stúdiótól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás