promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félelmetes bevételt hozott a Pókember: Idegenben
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az emberek már nagyon is ki voltak éhezve a hálószövőre.

Nem nyugszik a Marvel-univerzum a Végjáték után sem, és most a Pókember kezd el tarolni a mozikban. Mondjuk tegyük hozzá, hogy hosszú hétvége volt Amerikában a július 4-ei függetlenség napja miatt, így jóval többen tódultak moziba, főleg a Pókember premierjére.

Az Idegenben hétvégi bevétele 93,6 millió dollár volt, a hétköznapokat is beleszámolva pedig csak a tengerentúlon 185 millióval nyitott az alkotás. A világbevétele, amihez mi is tettünk hozzá, 580 millió dollár lett. Egyértelmű, hogy hazánkban is első lett.

A Toy Story 4 a Pókember miatt vesztette el az első helyét, de azért hétvégén is hozott 34,3 milliót. Jelenleg világszintű összbevételben 650 milliónál tart.

A Beatles-dalokból álló játékos fantasy, vagyis a Yesterday maradt bronzérmes, 10,8 milliót hozott Amerikában, de már világszinten is behúzott 57 milliót.

A Pókember: Idegenben mellett még egy premier volt, ez pedig egy elég különleges horror, a Fehér éjszakák. Az előzetest megnézve érzékelhető, hogy nem a mainstream kategóriába fog tartozni, és elég jónak tűnik. Nálunk majd július 18-án készülnek bemutatni. Amerikában a hatodik helyen nyitott, az Annabelle 3. és az Aladdin előzte meg. A hosszú hétvége alatt amúgy a gyártási költségét már visszahozta 10,9 millióval.

A kibővített Bosszúállók: Végjáték még a 9-ik helyre be tudott esni, de már csak 3,1 milliót hozott a hétvégén. Jelenleg 15,5 millióra van attól, hogy megelőzze az Avatart, és a világ legtöbb bevételt hozó filmje legyen, de ez már nem biztos, hogy össze fog jönni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás