Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett Michael Kiwanuka legújabb dala: Money

Megérkezett Michael Kiwanuka legújabb dala: Money

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett Michael Kiwanuka legújabb dala: Money

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:00

Csak mert a pénzt mindenki szereti.

Az Ugandából származó brit soul előadó Tom Misch-el fogott össze, akivel erősen átlépik a stílusuk határait, mivel egy funkys, szinte disco-popos dalt tettek le az asztalra.

Sokan ismerik már Kiwanuka hangját, csak lehet még nem tudnak róla. Az egyik leghíresebb dala a Cold Little Heart, ami az HBO-s Hatalmas kis hazugságok szériájának volt a betétdala. Igazából én is ezután figyeltem fel rá igazán – szóval köszi HBO, mindig adsz valami tutiságot.

Abban a szerencsés helyzetben lehet majd a Szigetes közönség, hogy ebben az évben láthatja Kiwanukát a Nagyszínpadon, mivel vele indul a nagy buli augusztus 7-én olyanok mellett, mint Jain, vagy Ed Sheeran.

Az énekes kiemelte, hogy az új dala lehet a pénzről szól, de mögé kell látni, mert inkább azt akarja sugallni az egész, hogy milyen veszélyes is igazából.

A kollaborációban résztvevő Misch elmondta, hogy már régóta nagy rajongója Michaelnek, na meg a ’80-as évek diszkójának is, így örült, hogy bele tudták vinni ezt a hangulatot a közös dalukba.

Most lássuk, hogyan is sikerült! Spoiler: gyilkosan.

Borítókép: Kiwanuka offical