Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Samuel L. Jackson is csatlakozott Chris Rock Fűrész-rebootjához

Samuel L. Jackson is csatlakozott Chris Rock Fűrész-rebootjához

Zene, Film & Kultúra

Samuel L. Jackson is csatlakozott Chris Rock Fűrész-rebootjához

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 12:31

A szereplőgárdával nincs gond, de tényleg kell nekünk egy Fűrész-reboot?

Májusban érkezett a megdöbbentő hír, hogy a színész és humorista, Chris Rock egy új ötlettel állt elő a Lionsgate-nél, amivel új életet lehetne lehelni a Fűrész-franchiseba, ami valójában egy reboot lesz.

A munkálatok azóta elkezdődtek, természetesen Chris Rock játssza az egyik főszerepet, aki egy nyomozó lesz. Az ő társaként tűnik fel Max Minghella, akit többek között A szolgálólány meséjében és a Social Network – A közösségi hálóban láthattunk korábban. Ami viszont érdekes fejlemény a projekttel kapcsolatban, hogy maga Samuel L. Jackson is csatlakozott a szereplőgárdához, ő fogja alakítani a Chris Rock által megformált nyomozó apját.

A történetről egyelőre semmit sem tudni, még azt se, hogy a Tobin Bell által alakított John Kramer visszatér-e a reboot-ban, vagy egy teljesen új karaktert kapunk. Az elég gyengére sikerült Jigsaw (2017) után joggal kételkedhet a széria-rajongója ennek a filmnek a sikerében, a Lionsgate azonban megígérte, hogy a reboot ugyanúgy tartalmazni fogja azokat az elemeket, amelyek miatt megkedveltük a Fűrész-filmeket.

Ezek után nagyon kíváncsian várom az első trailert!

Borítókép: Cine3