promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igen szép rekordot döntött a 2019-es Balaton Sound
Borítókép:  Borító: Sound offical; Cikkbe: Major Kata
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Összesen 172 ezren buliztak az idei Soundon, ahol a szombat generált egy teltházas napot is.

Idén megérte kiemeltként érkezni a Soundra, mivel négy VIP helyszín is várta a látogatókat, hol egy vintage cirkuszt, egy trópusi dzsungelt, vagy akár egy francia riviérát megidézve lehetett bulizni, és a Dreher Aréna VIP helyszíne is nagy átalakításon ment át.

Az új helyszín, vagyis a The Club az undergournd elektronikus zenére épített. A Balaton fövenystrandján végighúzódó teraszos helyszínen naplementétől napkeltéig folyamatos volt a teltház. Marco Carola, Matador és Hernan Cattaneo szettjein kicsordult a tömeg a közel 1500 fős ibizai hangulatot megidéző klubból.  

Az Elrow idén ismét elhozta világszínvonalú színpompás audiovizuális kavalkádját. Az óriás bábokkal, artistákkal és gólyalábasokkal színesített programban teltházzal mutatkozott be a berlini techno fenomén Paul Kalkbrenner és a belga underground ikonikus alakja, Claptone is. A tavaly megújult Nagyszínpadra speciális élő showval érkezett az amerikai The Chainsmokers duo, de a pálmát a Z generációt is a rendezvényre szólító Marshmello vitte el.

A tömeg beindításához persze olyan nála is nagyobb klasszikus nevek járultak hozzá, mint Tiesto, Armin van Buuren, KSHMR, vagy Alesso.

A környezettudatosság megkoronázásként idén a fesztivál szervezői egy faültetési programot indítottak, melynek keretében Zamárdi minden évben 10 fát kap a Balaton Soundtól. Még Armin van Buuren is ott volt, hogy elültessen egy kis csemetét.

Még alig ért véget az idei, de a naptárba már be lehet írni, hogy 2020-ban július 8-tól 12-ig tart a Sound.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás