promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Műsorban még neccesebb a zenész baki, mint koncerten
Borítókép:  Pinterest
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A WatchMojo meg is próbálta csokorba gyűjteni a legkínosabbakat.

A zenész is emberből van, még ha a legnagyobb gigasztár is, így természetes, hogy hibázik. Addig talán nem is tudsz igazi előadóvá válni, amíg nem futottál bele valami atom kínos dologba a színpadon, amit meg kell oldanod.

Ám egy élő műsorban nehezebb a dolog. A pillanatok tört része alatt történhet valami, közben kamerák kereszttüzében vagy, és a felvételeken még nyugodtan az unokáid is röhöghetnek, ha belefutsz valami kínos dologba.

Kommentekben írták, hogy Király Linda himnusza is beférne a top 10-be, de most maradjunk a külföldi nagyobb neveknél. Amerikában az új dalok debütálására a Saturday Night Live műsora az egyik legkiemelkedőbb helyszín, így látni is fogjátok, hogy a legtöbb előadónak ott sikerült elcsúsznia valami banánhéjon.

Igazából az egész top 10-ből nekem 50 cent a kedvencem, és Birtneyt szerintem simán kiüthette volna az első helyről Justin Timberlake & Janet Jackson Halftime Shows fellépése, ahol Justin kirántja Janet mellét, amit egy egész világ szemügyre vehetett. (Persze emellett Britney zavarodott fellépése simán ezüstérmes.) Azonban ez nem az én listám, szóval érkezzen a WatchMojo top 10-e!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás