promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beindult a 2019-es Balaton Sound
Borítókép:  Balaton Sound offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szerencsésebbek már Zamárdiban, a Balaton partján hűsölnek, és várják az esti Tiesto bulit.

A Sound ismét nem csak az elektronikus zenéről szól mivel kapunk rap, hip-hop, vagy RnB világsztárt is a felhozatalban. A Nagyszínpados headlinerek között ott van Don Diablo, J Balvin, Tiesto, Future, Marshmello, Timmy Trumpet, a The Chainsmokers, Sean Paul, Armin van Buuren, a Rudimental nagycsapata, G-Eazy és DJ Snake is.

A Balaton Sound legnagyobb szabadtéri helyszíne persze ismét a Nagyszínpad, ami 78 méter széles és 28 méter mély, azaz több mint 2 000 m² területű.

Persze nem csak a Nagyszínpad tartogat óriási neveket, a Dreher Arénában ott lesz KSHMR, Tchami x Malaa, Nicky Romero, Deorro, Nervo, Valentino Khan, Sam Feldt és persze itt is kapunk hip-hopot a nagyok közül, úgy mint Desiigner, Killy, vagy Denzel Curry.

Az ELROW at Casa Bacardi az idei évben egy csaknem ötzer partizó befogadására alkalmas, egyedi kialakítású sátorba költözik. A spanyol Elrow Club által létrehozott világhírű partisorozat idén is extravagáns díszlettel, magával ragadó látványvilággal érkezik a Balaton-partra, olyan sztárokat prezentálva, mint a német elektronikus zene koronázatlan királya, Paul Kalkbrenner, a kétszeres DJ Awards-díjas Jamie Jones, a brit DJ duó, a CamelPhat, a Németországból érkező Claptone, a Grammy-jelölt híresség, Nic Fanciulli, vagy az ellenkező nemet erősítő Monika Kruse.

A Jägermeister presents: The Club nevet viselő vadonatúj helyszín minimál stílusú, félig vízre épült építményével a legmenőbb ibizai klubok világát teremti meg. Itt fellép többek között Hernán Cattáneo, Matador, valamint Alle Farben is.

A Balaton Soundon idén is repohárból ihatjuk a különböző italokat, ezek mintegy 400 000 hagyományos műanyag poharat váltanak ki, minimálisra csökkentve a műanyag hulladék mennyiségét. A műanyag szívószálakat is lebomló, papír szívószálra cserélik, továbbá a fesztiválon 45 gyűjtőponton szelektíven gyűjtik a pet palackokat az és alu dobozokat is.

Közben Aviciiról nem csak a DJ-szettekben fognak megemlékezni. Az In loving Memory keretén belül homokszobor épül egy szobrászművész által a nemrég elhunyt DJ-producerről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás