promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Készen van a Balaton Sound Boat-programja is
Borítókép:  StreamON
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mintha egy magánpartyn lennél: gyönyörű látvány, impozáns underground-DJ előadók. Ott lesz a Boaton Hernan Cattaneo és Alle Farben is.

Az eddigi legjobb line-upjával fut ki a Balaton Sound hajós bulisorozata. A fesztivál ideje alatt minden nap erősen limitált Boat Party-kon szórakozhatnak azok, akik még a fesztivál területén található sztároknál is többre vágynak. Ráadásul az itteni nevek mindig egyedi, meghatározó szettel készülnek elvarázsolni a közönséget.

A Boaton ott lesz majd a house és a techno szcéna élvonala: Dubfire, Hernan Cattaneo, Matador, Monika Kruse, Alle Farben és egy extra drumandbass bulival a Hybrid Minds is.

A kétszintes katamarán a sztárfellépők mellett idén is elsőosztályú hangrendszerrel, koktélbárral és chill területtel is várja a látogatókat. A hajó a siófoki Bahart kikötőből indul, mivel akkora monstrumról beszélünk, hogy a Zamárdi kikötő nem tudja fogadni. Azonban a fesztivál és a siófoki kikötő között ingyenes transzferbusz szállítja boatpartyzókat.

Érdemes időben lecsapni a jegyekre, mert a hajó kapacitása kevesebb mint 300 fő, és ezeknek a több mint a fele már jócskán elkelt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás