promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobbant a népszerű vlogger és énekesnő legújabb slágere a YouTube-ra!
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

B.Nagy Réka legújabb fülbemászó popdalát, az Őrültséget két alatt több, mint 116 ezren nézték már meg!

Mindenkinek ismerős lehet a torokszorító érzés, amikor annyira szeretsz valakit, hogy nem tudod kimondani. Hogy egyszerűen torkán akadnak a szavak. Pontosan erről szól a népszerű youtuber, és énekesnő - B. Nagy Réka legújabb Őrültség című nyári slágere. 

A 21 éves vloggerinának YouTube-on 112 ezer feliratkozója, Instagramon pedig 114 ezer követője van. Hogy mi a sikerének a titka? Elmondása szerint az, hogy közvetlen, pozitív személyisége van, akivel tudnak azonosulni a korabeli fiatalok.  

Johnny K. Palmer elmondása szerint a fülbemászó dal egy könnyed, játékos, néhol talán kicsit szégyenlős szerelmet idéz fel. Zeneileg egy ukulelére alapozott, szellős, pattogó elektronikus-pop hangzás támaszt alá. Leginkább Halsey, JaxJones, Selena Gomez vagy a Clean Bandit dalaihoz lehet hasonlítani.

"Én nagyon szeretem ezt a dalszöveget, mert úgy érzem, mindenkihez szól. Mindenki átélte már azt az érzést, amikor fél kimondani a másiknak, mit is érez iránta, és hirtelen torkán akadnak a szavak.”

A dalszerzésben Johnny kanadai producer barátja, Hello Moth is közreműködött.

Ám Réka nem csak csodás énekesnő, de saját kollekciója is van:

AKCIÓ! 4.990 Ft a nyaralásra is tökéletes a holo övtaska! lessétek meg a pizzacorns.com oldalon!

1,321 Likes, 5 Comments - Pizzacorns (@the_pizzacorns) on Instagram: "AKCIÓ! 4.990 Ft a nyaralásra is tökéletes a holo övtaska! lessétek meg a pizzacorns.com..."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás