Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Agyvérzésem van? Nem baj, dobolok tovább

Agyvérzésem van? Nem baj, dobolok tovább

Zene, Film & Kultúra

Agyvérzésem van? Nem baj, dobolok tovább

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 14:45

Szegény Alex Headen strokeot kapott koncert közben, de még így is ledobolta a dalt, amiben benne voltak.

A Korn Again egy piszkosul jó Korn tribute zenekar. Annyira adnak a látványra is, hogy még Jonathan Davis ikonikus mikrofonállványát is leutánozták. Az hagyján, hogy piszok jól játsszák a nu metál banda dalait, de a lelkesedésük se semmi. Főleg Alex Headen dobosé, aki agyvérzést kapott a fellépés közben, de még így is befejezte a számot.

A srácok a brit Rockstock fesztiválon léptek fel, ahol a negyedik dalba, a „Helmet in The Bush”-ba kezdtek bele. A videón két percnél lehet látni, hogy Alex érzi, hogy valami nagyon nem stimmel vele. Ennek a fizikai jelei is megvoltak, mivel a bal oldala elkezdett lebénulni, és már a bal szemére is alig látott.

Ekkor dobos még kortyol egy kis vizet, mutatja az énekesnek, hogy valami nem stimmel vele, de őrületes módon a jobb kezével is befejezi a tracket, és nem áll fel a hangszerektől.

„Alig kezdtünk bele a fellépésbe, így nem akartam leállni a dallal. Igazából nem tudtam, hogy strokeot kaptam, azt hittem a vércukrom esett le, vagy csak dehidratált vagyok. A kezdésnél teljesen jól voltam, de aztán a bal szemem elkezdett homályosodni, a bal kezem pedig zsibbadni kezdett, ami miatt el is ejtettem az ütőt. A végén a bal szememmel már nem is láttam, de befejeztem a dalt, végül pedig ráestem a dobszerkóra.”

A csapat tagjai le voltak döbbenve, hogy Alex még így is befejezte a dalt. Hát igen, ilyen egy igazi dobos, akit végül természetesen kórházba szállítottak.

Borítókép: Louder