promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A friss debütálók nem tudták megfogni a Toy Story 4-et
Borítókép:  Warner Bros.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonban az Annabelle 3 és a Yesterday sem panaszkodhat.

A két film itthon is premieres volt, és az majd később kiderül, hogy mit tudtak alkotni hazánkban, de valószínűleg nálunk is a Toy Story 4 nyert. Amerikában ismét toronymagasan lett aranyérmes Woodyék friss kalandja, és 58 millió dollárt zsebeltek be a tengerentúlon. Jelenleg összbevételben 360 milliónál tartanak.

A horror rajongóinak egyszerűen annyira masszív táboruk van, hogy fikázhatják ezeket a filmeket a kritikusok, akkor is őrületes bevételeket fognak generálni. A 2014-es Annabelle is jó példa erre: 6,5 millióból készítették el, és 256 millió dollárt hozott világszinten, a második rész pedig 306 milliót. Mi ez, ha nem jó befektetés? Már pörög az Annabelle 3, ami tényleg blockbuster horror. 20 millióval második is lett Amerikában, míg világszinten 52 milliónál tart.

A Yesterday egy igazi zenés-vígjáték fantsayval keverve. Az alapsztori szerint az egész világ elfelejti minden idők legzseniálisabb zenekarát, a Beatlest, és csak a főhősünk emlékszik a dalaikra, így naná, hogy egy csapásra világsztár lesz. Ez is jól ment, 17 milliót hozott össze, összbevételben pedig 24,7 milliónál tart.

Az Aladdin iránt még mindig van akkora érdeklődés, hogy majdnem 10 millióval beessen a negyedik helyre. Világbevételben 830 millió dollárnál tart, de a milliárdos klubba valószínűleg nem fog tudni belépni, ha csak nem történik valami csoda. A héten már amúgy is érkezik Az új Pókember-film, a Hazatérés, ami erősen fel fog borítani mindent.

Közben a Bosszúállók: Végjátékot ismét moziba küldték egy nyolc perces plusz tartalommal. Nyilván azért, hogy hátha meg tudják szerezni a világ legtöbb bevételét hozó film címét az Avatartól, ami 2 milliárd 788 millió dollárnál állt meg. Az extra tartalmas Végjáték hetedik lett 5,5 millióval. Most 2 milliárd 761 millió dollárnál tart. Ha le is marad a címről, egy hajszál fogja elválasztani tőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás