promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A film, ami Weinstein miatt tűnt el: The Current War
Borítókép:  The Weinsten Company
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A The Current War itta meg a levét a Weinstein-botránynak, de most végre bemutatják, így egy felcsigázó előzetest is kapott.

Hollywoodban mindent tetőtől talpig felkavart Harvey Weinstein filmmogul szexuális zaklatási botránya, ami visszafordíthatatlan lavinát indított el. Számos színésznő vádolta meg a producert azzal, hogy hatalmával visszaélve szexuálisan zaklatta, kihasználta őket, sőt többen szexuális erőszak miatt is feljelentést tettek ellene.

Ezután természetesen kirúgták a produkciós vállalatából, ami számos filmért volt felelős. A producer botrányának pont egy nagyszerű alkotás, a The Current War itta meg a levét, mivel a 2017-es Torontói Filmfesztiválon mutatták be. Nem volt mese, a botrány miatt el kellett tolni a bemutatót, ami érthető, hiába az alkotás és a csapat nem tehetett semmiről.

A film Thomas Edison és Nikolai Tesla rivalizálásáról szól, ami amúgy is egy nagyon érdekes téma a történelemben. A zseniális Benedict Cumberbatch játssza el Edisont, míg Nicholas Hoult Tesla szerepébe bújik majd bele.

Alfonso Gomez-Rejon annyira nem bánta, hogy a film pihenhetett, mivel közben újravágta az egészet, és ebbe már nem szólt bele senki, tehát tökéletesíteni tudta az alkotást.

A The Current War jelenlegi állás szerint október 4-én debütál Amerikában, de remélhetőleg nálunk is lecsap majd rá valamelyik forgalmazó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás