promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már te is néznéd otthon a Bosszúállók: Végjátékot?
Borítókép:  Marvel Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy mikor érkezik meg DVD-n az év egyik giga-blockbustere.

Alig van ember szerintem, aki ne moziban nézte volna meg a Marvel legnagyobb szenzációját, vagyis a Végjátékot. A film annyira be akarja fogni az Avatart, hogy hamarosan, pontosabban június 28-án újra moziba eresztik nyolc percnyi plusz tartalommal. James Cameron filmje eddig a csúcstartó 2 milliárd 788 milliós bevétellel. A Bosszúállók zárása jelenleg 2 milliárd 751 millió dollárnál tart. Nem tudom, hogy elég lesz-e az alternatív változat a rekordhoz, de hamarosan kiderül.

Sokan már inkább arra várnak, hogy otthon a nappaliban is élvezhessék a nagy csatát. Az már biztos, hogy Amerikában július 30-án érkezik a digitális változat, míg a Blu-ray/DVD/UHD kiadás augusztus 13-án debütál. A hazai megjelenés is valószínű, hogy nagyjából ehhez fog igazodni.

Kapunk természetesen extrákat is, például hat darab kivágott jelentet, bakikat, audiokommentárt, és az „Út a Végjátékhoz” című werkfilmet, amiben bepillanthatunk a kulisszák mögé. Persze az exkluzív extrák között ott lesz az is, amiben Stan Lee-ről emlékeznek meg.

A bejelentéshez jár külön előzetes is, amit lent tudtok megtekinteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás