promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tíz éve Leander
Borítókép:  Leander offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tíz éve lesz a pályán Köteles Leander, aki egy fantasztikusan egyedi koncerttel készül ezt megünnepelni a Barba Negra Track-ben.

Leander nevét nem kell bemutatni a masszív zeneszeretőknek, a rajongóinak meg főleg nem. Lassan már tíz éve, hogy a pályán van, mivel 2009. augusztus 19-én jelent meg a Csak Te című dala, ami az első átütő saját szerzeménye lett. A felvételét se bízta a véletlenre, mivel minden hangszeren ő hallható.

A premier napra pontos tizedik évfordulóján Köteles Leander nagyszabású koncertet ad a budapesti Barba Negra Track nagyszínpadán, ahol a Leander / Leander Rising / Leander Kills formációkkal kiadott 5 stúdióalbum legnagyobb sikerei csendülnek fel.

Az est előtt olyan dolgot csinált az előadó, ami nem igazán megszokott, de ennyire szeretné, hogy ha ez az este nem róla, hanem a közönségről szólna. Egy Facebook szavazás keretében a rajongók dönthetik el, hogy melyik albumról mely dalok kerüljenek bele a programba. Ide kattintva már el is kezdhettek válogatni a legjobb Leander nótákból.

Augusztus 19-én a Leander Kills mellett természetesen színpadra lép majd Leander pop/rock zenekara az Amigod is.

Most pedig jöjjön még egy jubileumi meglepetés, a Csak Te új köntösbe bújtatva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás