promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zseniális Scatman John és Lou Bega dal született
Borítókép:  YouTube offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vedd fel a retro hallgatós pozíciót, mert Lou a Scatman (Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop) című 1995-ös dal előtt tiszteleg.

A kollaboráció, ami akkoriban nem igazán tudott volna összejönni. Lou Bega 1999-ben robbant be sztárként a Mambo No. 5 feldolgozásával, míg Scatman John, vagyis polgári nevén John Paul Larkin amerikai jazz-zenész ebben az évben hunyt el.

Lou Bega most hat év után adta ki az első kislemezét, ami Scatman John előtt tiszteleg. Ezt ilyen nagyszabadású eseményre tartogatta, mivel 20 éve van a pályán. Lou nagy rajongója volt Scatmannek, de sajnos már nem dolgozhattak együtt, mivel John 1999 decemberében, mindössze 57 évesen hunyt el. Lounak még azért is nehéz a dolog, mert édesapja is pont abban az évben halt meg, ugyanúgy agydaganatban, mint Scatman.

A Ski-Ba-Bop-Ba-Dop-Bop a dadogásról szól, mivel maga Scatman is dadogott. Bátorító hangvételű zeneszám, amelyben Larkin szóba hozza, hogy a dadogás és a scattelés már egy és ugyanaz a dolog számára, és hogy mindenki „dadog” a maga módján.

A Scatman & Hatman nem csak egy tisztelgés, hanem egy zseniális nyári szám, ami vissza tudja hozni a retro táncikát a lábakba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás