Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyon jól sikerült a Budapest Parkos segélykoncert

Nagyon jól sikerült a Budapest Parkos segélykoncert

Zene, Film & Kultúra

Nagyon jól sikerült a Budapest Parkos segélykoncert

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 15:01

Mutatjuk is, hogy mennyit gyűjtöttetek össze a gyerekeknek.

Összefogott a Budapest Park, valamint az UNICEF és most egy egész estés buli azokról a gyerekekről szólt, akiknek a legalapvetőbb szükségletekért kell megküzdeniük nap mint nap. Minden előadó ingyen lépett fel, és hozta el a legjobb formáját a Budapest Park színpadára. A fellépők között ott volt a Bagossy Brothers Company, Blahalouisiana, Caramel, a Lóci játszik, Magna Cum Laude, Parno Graszt, Punnany Massif és a Supernem is. A műsorvezető Istenes Bence volt, aki külön azért jött haza Németországból, hogy részese lehessen ennek.

Az eseményt bárhonnan lehetett követni, hiszen az estét a Budapest Park Facebook-oldalán élőben is közvetítették, sőt, a képernyők előtt ülők akár otthonról is adakozhattak. A jegybevételből (92,9 százalék), szponzorációs támogatásokból (7 százalék) és a segélyvonalból (0,1 százalék) összesen 17 millió 285 ezer 123 forint gyűlt össze, amely teljes egészében az UNICEF legnehezebb sorsú gyerekekért végzett munkáját támogatja.

Egy jegy megvásárlása is hatalmas segítség volt, mivel ezzel az UNICEF képes egy rászoruló kisgyermeket egy hónapon át ellátni tiszta ivóvízzel, élelmiszerrel és gyógyszerrel.

„Fantasztikus közönségünk volt, akik úgy segíthettek ezúttal rengeteg rászorulón idehaza és globálisan is, hogy közben egy különleges és igazán magas színvonalú rendezvényen bulizhattak. Nagyon nagy szeretettel, hittel és lelkesedéssel csinálta végig a szervezést és lebonyolítást az UNICEF, a fellépők és a Budapest Park csapata, amit ezúton is köszönök!”

– mondta el a Park történetében is mérföldkőnek számító eseményről Pálffy András, a Budapest Park alapítója és stratégiai igazgatója.

Az esemény remélhetőleg el is fog indítani egy afféle adományozó-kultúrát, mivel ettől még igen csak távol állunk. Az adományozási hajlandóságot tekintve Magyarország a 120. helyen áll a 144 országot rangsoroló listán, azonban az összefogás és az efféle események változtathatnak majd ezen.

Amúgy a 13600-as adományvonal továbbra is él, a szám hívásával, vagy sms írásával (UNICEF kód: 32) 250 forinttal támogathatjuk a szervezetet.

Borítókép: Rosta Márk