promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hazai mozikban sem ment nagyot a Men in Black 4
Borítókép:  Giles Keyte - 2018 CTMG
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ettől még itt is első lett, és 32 ezren be is ültek rá.

Bár nagyon erősen kötni akarták a sztorit a Will Smith és Tommy Lee Jones-féle univerzumhoz, de még itthon sem volt túl nagy rajongótábora a Sötét zsaruk a Föld körülnek. A 32 ezer 644 néző fogjuk rá, hogy jó a nyári időszakban, de az ezüstérmes már jó ideje pörgő Aladdint még így is beültek 20 ezren megnézni.

A MiB4 világszinten 102 millió dollárt vonzott be és 110 millióból készült, szóval az első héten még az árát se tudta visszahozni. A tengerentúlon például nagyon csúfosan leszerepelt, 28,5 millió dolláros bevételt hozott.

Az ottani második helyezett, vagyis A kis kedvencek titkos élete 2 nálunk elég későre van időzítve. A forgalmazó úgy döntött, hogy csak július 4-én mutatják be nálunk a filmet. Mi majd csak tolhatjuk a szekerét, mivel 23,8 milliót termelt Amerikában a múlt héten, és 154,5 milliónál tart világbevételben.

Az X-Men: Sötét Főnix hihetetlen módon bronzérmes nálunk 10 ezer 138 nézővel. Összbevételben 204 milliónál tart, tehát még csak most tudta visszahozni a 200 milliós költségvetését. Amerikában a negyedik helyen végzett, és csak csúfos 9 millió dollárt tudott beszedni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás