promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljes előzetest kapott Batman hű társa
Borítókép:  Epix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vége a várakozásnak, most már megtudhatjátok, hogy érdemes-e várni a Pennyworth sorozatra.

A válasz szerintem igen lesz mindenki számára. Gondolom sokat járt a rajongók fejében az, hogy lehet-e normális sorozatot csinálni Batman hűséges segítőjéről, a kimért Alfred Pennyworthről. Így lehet, mivel a komornyik nem volt mindig visszafogott, sőt, a teljes előzetes végén fogjuk látni, hogy mikre képes, ha nagyon felmegy benne a pumpa.

Az 1960-as évek Londonjába megyünk vissza, amikor a brit hadseregnek szolgáló Alfred titkos szövetséget köt Thomas Wayne-nel. A jövőbeli komornyik stílusát persze már ekkor fel lehet ismerni, mivel még az ellenfeleit is szinte udvariasan intézi el. Lesz galiba, mivel Alfred állítólagos főellenségei Hasfelmetsző Jack leszármazottai lesznek.

A széria R-besorolású lesz, tehát felnőtteknek készül, és kapunk erőszakot benne bőven. Ezt az előzetes is tükrözi valamennyire, ha még visszafogottan is.

Az író és executive producer Bruno Heller lesz, akinek a neve eléggé összefolyt a fiatal Bruce Waynet és Gordon felügyelőt bemutató Gotham sorozattal, tehát jól ismeri ezt az univerzumot.

A sorozat július 28-án debütál az Epixen. Az első évad tíz részt kap, aztán meglátjuk lesz-e tovább.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás