promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Spielberg olyan sorozatot készít, melyet csak éjszaka lehet nézni
Borítókép:  ROBYN BECK / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Steven Spielberg bejelentkezett a jövőre induló Quibi streamingszolgáltatónál egy horrorral. Az alkotást kérésére csak éjszaka lehet nézni.

Új streamingszolgáltatás indul 2020 elején. A Quibi kifejezetten mobiltelefonokra készít majd sorozatokat. Az ötlet annyira megtetszett Steven Spielbergnek, hogy megkereste a szolgáltatót, készítene egy olyan horrorsorozatot, amelyet azonban kifejezett kérésére kizárólag éjfél után adnának le.

Az After Dark (Sötétedés után) munkacímű alkotással kapcsolatban a szolgáltató illetékesei jelezték, azokat, akiket érdekel a horror, arra lesznek kényszerítve, hogy sötétben nézzék az epizódokat. Ezt úgy oldanák meg, hogy a fejlesztők egy visszaszámlálót építenek be a rendszerbe, jelezvén, mennyi ideje van még a felhasználónak az aktuális rész megtekintésére. Ha az idő lejár, akkor az epizód etűnik és csak a következő éjjel lesz újra elérhető. 

Persze, a különböző időzónákra is odafigyelnek a Quibinál azzal, hogy figyelembe veszik az illető tartózkodási helyét.

Keveset tudni egyelőre magáról az After Darkról, annyit azonban igen, hogy tíz-tizenkét rész van tervben. Történet, szereplők kiléte még nem ismert.

(HVG)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás