promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem nagyon érdekelte a nézőket a Sötét Főnix
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előbb inkább nézzük meg, hogy ki szerezte meg az aranyérmet. Hát ez bizony A kis kedvencek titkos élete második felvonása, ami 47,1 milliót hozott össze az amerikai piacon. Az alkotás már nálunk is elérhető, de érdekes, hogy a világbevétele csak 97 millió dollár. Ez elég soványka, de lesz majd jobb is.

A Sötét Főnix világbevételben 140 milliót hozott, de hát azt 200 millióból rakták össze, nem 80-ból. Amerikában csak a második helyet szerezte meg 33 millióval. Az X-Men rajongók többsége a kedvezőtlen kritikák miatt nem is igazán akarja látni a filmet, maximum majd DVD-n. Sajnálatos, hogy a többség szerint ilyen rosszul sikerült, és így vonul pihenőre a franchise.

Az Aladdin még mindig hasít, bronzérmes 24,5 millióval, de világbevételben már jól megtömte a zsebeit a Disney, mivel csaknem 605 millió dollárnál tart.

Na, de mivan a Bosszúállók: Végjátékkal? Nos, ez már csak a nyolcadik helyen tanyázik, csupán 4,8 milliót hozott Amerikában, azonban az alkotás világszinten 2 milliárd 731 milliónál tart. Ott lehet a kés az Avatar torkán? James Cameron sci-fije a világ legtöbbet hozó filmje jelenleg 2 milliárd 788 millió dollárral.

A rajongók lesznek annyira lelkesek, hogy felröpítsék a Végjátékot a csúcsra? Hajszálon fog múlni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás