promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egész más megvilágításba helyezik az új Batman-filmet
Borítókép:  HDW
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nehéz előre látni, hogy milyen lesz az új Batman mozi, de információk jöttek arról, hogy milyen nem lesz.

Sokan pletykálták azt a The Batmanről, hogy azért keresnek fiatal főszereplőt, mert ismét egy eredettörténetet fogunk kapni, vagyis végigzongorázunk azon, hogy Bruce Wayne miként lesz Batman. Nos, ebből több alkotás is van, egyik sem rossz, és nem igazán lehet innentől újat mutatni benne.

Matt Reeves, aki a film forgatókönyvéért is rendezéséért is felel, megosztotta, hogy most Batman olyan erősségével fogunk találkozni, amit még egyik alkotás se akart nagyon elővenni, ez pedig a nyomozás. Batman a képregényekben is remek detektív, és sok rejtélyt az éles eszével old meg, és nem forgórúgásokkal.

Most a karakter afféle noir-hangulatban találja majd magát, és a nyomozó készségeire is nagy szükség lesz, mivel több ellenféllel akarják összeereszteni.

Az első dolog, amin felesleges aggódni, hogy emiatt nem lesz izgalom és akció a filmben. Egy modernkori Batman-mozi nem működhetne ezek nélkül. A másik meg Robert Pattinson, mint Batman. A színész már maga mögött hagyta az Alkonyatot, és rengeteg remek filmben szerepelt.

Addig persze a hurrogók nem fognak megnyugodni, amíg nem kapnak majd egy előzetest, ami bizonyítja az ellenkezőjét.

Jelenleg úgy néz ki, hogy a The Batman premierje 2021. június 25-én lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás