promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Féltik a Star Warst a Trónok harca alkotóitól
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ami anno jó hírnek indult, az már most lehet nem az.

David Benioff és D.B. Weiss most pihenésüket töltik, mivel a világ egyik legjobb szériájának tettek pontot a végére. Az már más kérdés, hogy ez miképp sikerült. Milliós rajongótábor követelte petícióban az évad újraforgatását, ami persze nem fog megtörténni. Az HBO rengeteg pénz szórt el rá, amiért megkapták a nézettségüket, így a nagy felháborodással ők már nem igen fognak foglalkozni.

David Benioff és D.B. Weiss azonban kapják folyamatosan a negatív kritikákat a rajongóktól, akik kimondják tiszta szívükből, hogy a sorozat két alkotója George R. R. Martin nélkül semmit nem érne. Ezért is rettegnek az új Star Wars trilógia első részétől, ami Benioff és Weiss kezébe került.

Most hosszabb pihenő jön a IX. epizód után, így 2022 decemberében kerülne a mozikba. Ez lenne a Trónok harca alkotóinak a következő nagy dobása, ahol igen csak bizonyítaniuk kellene, hogy önállóan is tudnak zsenialitást tálalni.

Most azonban újabb petíció indult ellenük. Ebben kijelentik, hogy a Star Wars, akárcsak a Trónok harca, a rajongók miatt sikeres, így még a forgatás előtt szeretnék hallatni a hangjukat. Természetesen aki aláírja, az azt kéri a Disneytől, hogy másra bízza a filmet.

Ezt másfél millióan biztosan nem fogják aláírni, de 12 ezer ember eddig azt szeretné, hogy Benioff és Weiss maradjon távol a Star Warstől.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás