Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schwarzenegger nélkül nem is lenne Terminátor 6

Schwarzenegger nélkül nem is lenne Terminátor 6

Zene, Film & Kultúra

Schwarzenegger nélkül nem is lenne Terminátor 6

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:46

Ha a legendás színészt kihagyják a filmből, akkor James Cameron se látta volna értelmét beállni mögé.

A rendező végre íróként és producerként is visszatér a Terminátorhoz, ami a második rész után veszi fel a fonalat, szóval nem hivatalosan tekinthetjük ezt harmadik felvonásnak is. A rajongóknak nem lesz nehéz Terminátor 3-nak nevezni a Sötét végzetet, mivel számukra A gépek lázadásával kisiklott a franchise.

Bár az alkotást Tim Miller rendezi, azonban Cameronnal együtt megígérték, hogy az új film hozni fogja a Terminátor 1, 2 hangulatát, ráadásul korhatáros lesz, vagyis R-besorolást kap. Talán ez az eddigi legjobb hír az alkotással kapcsolatban.

Cameron most a Flicks and the Citynek mondott egy érdekességet. Kijelentette, hogy ha Schwarzenegger nem jelenne meg a filmben, akkor ő is nemet mondott volna rá.

„Jeleztem, hogy szeretnék benne lenni ebben az egészben, azonban Terminátor-film nekem nincs anélkül, hogy ne dolgozhassak együtt a 35 éve jó barátommal, Arnold Schwarzeneggerrel, még akkor is, ha már átadta a helyét egy fiatalabb generációnak.”

A rendező csak is így ment bele, ráadásul a következő kérdése az volt, hogy Linda Hamilton is vissza akar-e térni? Lindánál is hasonló a helyzet, valószínűleg ő se lenne ott, ha nincsen Cameron. Enélkül a hármas fúzió nélkül biztosan nem lenne Sötét végzet.

Hogy tényleg méltó lesz-e a régi Terminátorokhoz a film, az október 31-én már kiderül, ekkor debütál nálunk az alkotás.

Borítókép: IMDb