Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tywin Lannister is beleszállt a Trónok harca végébe

Tywin Lannister is beleszállt a Trónok harca végébe

Zene, Film & Kultúra

Tywin Lannister is beleszállt a Trónok harca végébe

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 14:25

Egy Lannister mindig megfizeti az adósságát. Ő is tartozott a közönségnek egy megszólalással. Spoilerekkel fogtok találkozni.

Tywin bár már régóta elbúcsúzott a szériától, de addig egy igazán meghatározó karakter volt, aki sok szereplő sorsát befolyásolta. Ezért is mondhatjuk ki, ha valaki, hát ő biztosan jól belelát a Trónok harcába, és kritizálhatja is belsősként.

Ő a 4. évad utolsó részében búcsúzott, így onnantól már nézőként követhette a történéseket. A The Playlistnek adott interjújában persze mit is hoztak volna elő, mint az utolsó részt, és Charles Dance nem is rejtette véka alá a véleményét.

„Eléggé össze voltam zavarodva, és a végén csak annyit tudtam mondani, hogy: »Hát rendben«. Arya utazgatni kezd, szegény Jont visszaküldik a falon túlra, és Tyrion… Egyszerűen látszódott az életben maradt karaktereken, hogy nem tudnak mit kezdeni magukkal, így nem tudom…”

Tehát szerencsétlen Dance fejében sok minden össze van kutyulva, és ettől jobban nem is fejezhette volna ki, hogy nem tudja hova tenni a széria lezárását. Ezzel sajnos rengetegen vannak így, a kedélyek meg még ennyi idő után sem tudtak lecsillapodni.

Borítókép: IMDb