promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindörökké Sting: megérkezett a „best of” album
Borítókép:  Sting offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Begördült a Sting rajongók várva várt lemeze: My Songs.

A XXI. században egyre fontosabb a hangzás, és ha valaki kiad egy válogatás albumot, akkor ott igény van arra is, hogy valami extrát kapjunk. A 17-szeres Grammy-díjas Sting ezt megcsinálta, és a legjobb szerzeményeit bújtatta 2019-es köntösbe. Nem kell félni, minden maradt a régiben, csak a hangszerelés lett modernebb, ami több értéket ad a daloknak.

A Police 1977-es megalakulása óta, Stinget több mint 100 millió eladott lemezzel a háta mögött napjaink egyik legikonikusabb előadójaként tartják számon. Nehéz is ezekből kiválasztani a legjobbakat, így mondhatjuk úgy is, hogy az énekes a legismertebb dalait dolgozta át.

A lemezen olyan slágerek újragondolt változataival kedveskedik a rajongóinak, mint például a Desert Rose, az English Man In New York, a Shape Of My Heart, az Every Breath You Take, vagy a Roxanne.

A lemezen többek között Martin Kierszenbaum (Sting, Lady Gaga, Robyn) és Dave Audé (Bruno Mars, Selena Gomez) is közreműködik, a hangmérnök pedig Robert Orton volt (Lana Del Rey, Mumford & Sons).

Sting idén nyáron visszatér Budapestre, most már önálló koncerttel: július 2-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás