Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem alsósoknak készül az új Terminátor

Nem alsósoknak készül az új Terminátor

Zene, Film & Kultúra

Nem alsósoknak készül az új Terminátor

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 14:30

A készítők ígéretet tettek, hogy korhatáros lesz a Sötét végzet.

Nem olyan rég jelent meg a Terminátor: Sötét végzet első előzetese. Maradjunk annyiban, hogy nem mindenki volt vele teljesen megelégedve, de nehéz ezt most még eldönteni ennyiből. A hangulat nem volt erős a trailerben, ezt aláírom, de az akciók meggyőzőek voltak, és örülnék is, ha nem lőnének el minden poént az előzetesekben.

Eddig ráadásul csak meggyőző érvek lengik körül a Terminátort. Először is a második rész után folytatódik, másodszor visszatért a Sarah Connort alakító Linda Hamilton, és bár lehet a Deadpool-os Tim Miller rendezésében nem bíznak annyira, de mivel James Cameron felügyelete mellett történt az egész, így van miért dörzsölni a tenyerünket.

Most érkezett még egy hír, ami megnyugtathatja a rajongókat. Maga James Cameron jelentette be, hogy az új Terminátor R-besorolást fog kapni, vagyis erősen korhatáros lesz. Az új részek nem csak azzal büntettek minket, hogy pocsékak voltak, hanem még a PG-13-as besorolással is. Nagy áldozat ez mindig, hogy kisebbek is beülhessenek a filmre. A Terminátor azonban maradjon már egy olyan franchise, amire ne üljenek be kisebbek.

Miller is R-besorolást szeretne, így remélhetőleg a Paramount stúdió sem akarja ezt megfúrni. Ha ezt elrontanák egy lagymatag filmmel, akkor gyakorlatilag a franchise utolsó levegőjét vennék el. Most vissza kell térni a gyökerekhez.

A Terminator: Sötét végzet október 31-én debütál.

Borítókép: IMDb