promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mert a gyerekeknek is jár egy kis Sziget
Borítókép:  Gyerek Sziget offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most hétvégén, vagyis június elsején startol a Generali Gyerek Sziget.

A Hajógyári-sziget szokásos módon egy hónapig csak a gyerekeké lesz, ráadásul továbbra is az összes program ingyenes. A családok június 1-23. között remek programokkal találkozhatnak minden hétvégén.

Ki ne ismerné a Mézga család vagy a Star Wars ikonikus filmzenéjét? A Generali Nagyszínpadon a Gyerek Sziget első napján a Daniel Speer Brass többek között ezeket és még egy sereg kedves rajzfilm és filmzene dallamát idézi meg rézfúvósokon, míg vasárnap a Gyerek Sziget elmaradhatatlan vendége, Halász Judit énekel a gyerekeknek. A Kabóca Bábszínház egy szórakoztató mesével kedveskedik a kicsiknek, de a különleges hangszerek világában is elkalandozhatnak az interaktív hangszerbemutatón, a HangolÓra programhelyszínen.

Akárcsak a Szigeten, itt sem csak a Nagyszínpad van, és érdemes elindulni felfedezőtúrára mindenfelé. A Cserkésztáborban például kipróbálhatják az akadálypályát, izgalmas számháborúban vehetnek részt, vagy kedvenc meseszereplőiknek segíthetnek a Meseerdőben.

A DEMO Wood design film workshopja is nagyon érdekes lesz, ahol a filmezés világába nyerhetnek betekintést a 10-14 éves gyerekek.

Igazi kalandokkal kecsegtet a Generali Sportparkban a Gladiator Run, ahol 15 különféle akadályon küzdhetik át magukat a bátrabbak, de hasonló izgalmakat várnak az íjász helyszínen és a Generali Bringaszigeten is, ahol egészen három éves kortól készülnek bringás játékokkal.

A Karamella Cirkuszvilágban benézhetünk egy igazi Bohóc-lakásba: hullámzó ágy, száraz víz, selyem paradicsomlé és bedugaszolt ajtók rejteke található itt.

Ezen a hétvégén a Gyerek Paradicsomban kiskertészként lehet majd szorgoskodni, virágot ültetni, locsolni, növényjelölőt, palántázó poharat készíteni, de a gyógynövényekkel is megismerkedhetnek, míg az Állatsimogatóban a falusi állatokkal barátkozhatnak össze közelebbről.

A felnőttek is élvezni fogják a Retro videojáték sátor kínálatát. Ha ellátogatnak ide nosztalgikus időutazásban lesz részük, ugyanis meg lehet nézni és ki is lehet próbálni az elmúlt 40 év videójáték konzoljait és az otthoni számítógépek ismertebb darabjait.

A heti bontást ide kattintva éritek el! Mókára fel az egész családnak!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás