promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford elárulta, mi lesz Indiana Jones-al, ha ő meghal
Borítókép:  AFP/Adrian Dennis
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 76 éves Harrison Ford az Indiana Jones 5 főszerepét is elvállalta, érkeznek is róla rendszeresen a hírek. Most egy tévéshowban feltették neki a kérdést, mi lesz a szereppel, ha ő már nem lesz. A válasza hallatán a riporter hahotázni kezdett. Videó.

Javában érkeznek a hírek az Indiana Jones 5-ről, melynek főszerepét ki más játszaná el, mint Harrison Ford. A 76 éves színészt nemrégiben az NBC egyik műsorába hívták, hogy mondjon pár szót a The Secret Life of Pets 2 című filmről, melyben ő egy kutyának fogja kölcsönözni a hangját. Természetesen a társalság más irányba is elkanyarodott, egészen pontosan az Indiana Jones 5 felé.

A műorvezető arra volt kíváncsi, hogy mi fog történni Indiana Jones-szal, ha Harrison Ford elköltözik a másvilágra. Ki fogja ezután eljátszani a szerpet? A színész olyan választ adott, hogy a riporter elkezdett szakadni a röhögéstől.

Senki. Nem érted? Én vagyok Indiana Jones. Ha én meghalok, ő is meghal. Ennyi, ez ilyen egyszerű. Szóval, bocs, Chris Pine

- fogalmazott Ford Today Show című beszélgetős műsorában utalva arra, hogy korábban Chris Pine és Chris Pratt is szóba került, mint lehetséges Indiana Jones. A riporter az egészhez annyit tett hozzá: Azért jobb tőled megtudni ezt.

Ford szavai egyébként nem egészen csengenek egybe Steven Spielbergével, aki az ötödik rész rendezője. Ő ugyanis a slashfilm.com szerint korábban azt mondta, hogy Harrison Ford utoljára szerepel majd Indiana Jones-filmben, de biztos benne, hogy lesz folytatás.

Mi már csak arra várunk, hogy ők jussanak dűlőre. A filmet 2021 júliusától adják a mozik. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás