Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a Terminátor – Sötét végzet előzetese

Megérkezett a Terminátor – Sötét végzet előzetese

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a Terminátor – Sötét végzet előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 15:05

Sokan féltek a filmtől, de úgy néz ki az előzetes alapján, hogy zseniális lesz.

Valahogy érzik a készítők, hogy ez az utolsó dobásuk, ha vissza akarják hozni az igazi rajongókat. A Terminátor: Genisys már gyakorlatilag az utolsó szög volt a koporsójukba, így a Sötét végzettel szemben nagyon magasak az elvárások. Nem túlzás kijelenteni, hogy a Star Wars vagy a Végjáték mellett az év egyik legjobban várt filmje lesz ez.

A Deadpool rendezője, Tim Miller miatt is sokan húzták a szájukat, de neki most kell megmutatnia, hogy magasabbra is tudja tenni a lécet. Jogos volt a felvetés, hogy ha James Cameron annyira bízik az alkotásban, akkor miért nem ő rendezte, de hát az Avatar folytatása annyira lefoglalja minden idejét, hogy ezt képtelenség volt beütemeznie. Állítólag egy új vetítési technikán is dolgozik, szóval nem csak a film őrli fel ennyire.  

A Sötét végzet az a film lesz, ami maga mögött hagyja a második rész utáni alkotásokat. Ugyebár ott kezdett el felborulni minden. Nem hiába tért vissza Linda Hamilton is. Cameron győzte meg, hogy egy normális trilógiát akarnak csinálni a Terminátorból.

Természetesen Hamilton oldalán Arnold Schwarzenegger is visszatér, aki nélkül már elképzelhetetlen lenne az egész franchise. A másik terminátort a S.H.I.E.L.D. ügynökeiből ismert Gabriel Luna alakítja majd, de több robottal is találkozhatunk majd. 

A Terminátor friss harmadik része október 31-én debütál majd.

Borítókép: IMDb