Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Egyik Trónok harca szereplő sem tér már vissza

Egyik Trónok harca szereplő sem tér már vissza

Zene, Film & Kultúra

Egyik Trónok harca szereplő sem tér már vissza

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 20:46

Maga Casey Bloys, az HBO elnöke reagált a pletykákra.

Az HBO megpróbálja csírájában elfojtani a felröppenő híreket, hogy a rajongók ne tudjanak spekulálni. Bár még mindig jobb, ha ezzel vannak elfoglalva, mint azzal, hogy mennyire rosszul sikerült a zárás. Az utolsó rész egészen biztosan rekordot döntött nézettségben, viszont 170 ezer szavazatból 4,4-en áll IMDb-n, tehát ez a legutáltabb epizód.

Mivel sok szálat nyitva hagytak a készítők, így a rajongók elkezdtek találgatni, hogy valamelyik karakter részese lehet majd a jövőbeli spin-offoknak. A legtöbben amúgy az elhajózó Arya Starkot látták volna szívesen egy szériában, aki fel akarja fedezni, hogy mi is van Westerostól nyugatra. Ez valóban egy remek spin-off ötlet, de sajnos csak álom marad.

Bloys le is nyilatkozta a The Hollywood Reporternek, hogy miért gondolkodik így:

„Szeretném, ha ez egy különálló világ volna, és az egész megmaradna David Benioff and D.B. Weiss sorozatának. Nem akarunk karaktereket átvenni ebből a világból. Amit George R.R. Martin megteremtett, azt nagyon sokféleképpen fel lehet dolgozni. Folytatásnak szerintem nincs értelme, ahogy annak se, hogy az egyik kiemelt karakter sorsát bemutassuk.”

Tehát a közeledő spin-offok egyike se lesz folytatás, de mind kapcsolódni fog a Trónok harca univerzumához. A szálak elvarrása így most már tényleg George R.R. Martinra marad, aki még lehet a befejezést is megváltoztatja majd.

Borítókép: IMDb

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria