promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Trónok harca írója ködösen fogalmazott a befejezést illetően
Borítókép:  AFP/Amy Sussman
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Trónok harca írója, George R. R. Martin félig misztikus, némiképp kiábrándult blogbejegyzésben tette közzé, hogy látja könyvsorozatának lezárását. Néhány konkrétumot azért elárult.

A Trónok harca hétfőn bemutatott utolsó része után ömlenek a hírek, melyek újabb bakiról, nézettségi rekordról, perverz viccről szólnak. Az áradat közepette a maga csendességével megszólalt az az ember is, aki az egészet előidézte, George R. R. Martin, a Trónok harca könyvsorozat írója.

A 70 éves író blogjában kicsit kuszán, lényegét tekintve azonban egyenesen fogalmaz azzal kapcsolatban, hogy a sorozat könyvbeli befejezése eltér-e majd a televíziós változattól. (A filmsorozatból mind a nyolc évad lement, de könyvből eddig csak öt készült.)

„Hogy fog végződni? Hogy ugyanaz lesz-e a lezárás, mint a filmben? Vagy más? Nos...igen. És nem. És igen. És nem. És igen. És nem. És igen. Vannak olyan karakterek, akik be sem kerültek a filmsorozatba. Mások ott meghaltak, a könyvben viszont még élnek. Szóval, ha mást nem is, de az olvasók meg fogják tudni, hogy mi történt Jeyne Poole-lal, Lady Stonehearttal, Pennyvel és a disznójával, Skahaz Shavepate-tel, Arianne Martell-lel, Darkstarral, Victarion Greyjoy-jal, Ser Garlannal, Aegon királlyal és még egy csomó olyan szereplővel, akik a filmben soha nem léteztek. És igen, lesznek unikornisok is. Többfélék...”

– fogalmazott blogjában Martin a Ladbible cikke szerint, akit úgy tűnik, hogy nem izgatott fel a világszerte tapasztalható Trónok harca-őrület.

„Én megírom. Ti elolvassátok. Aztán mindenki eldönti, milyen lett, és az interneten lehet rajta vitatkozni”

– zárta rövidre a témát. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás