Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

John Wick állította meg a Bosszúállókat

John Wick állította meg a Bosszúállókat

Zene, Film & Kultúra

John Wick állította meg a Bosszúállókat

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 18:01

Wick valószínűleg még Thanost is összecsomagolná, ha az csettintgetne a kutyájának.

Na jó, a felvezetésben kicsit túloztam, de tudjátok, hogy csak poénnak kell venni. Az azonban már nem vicc, hogy John Wick tényleg letaszította a trónról a Bosszúállók: Végjátékot. Múlt héten a Pikachu, a detektív is szorongatta, de még nem tudta letaszítani.

A John Wick - 3. felvonás: Parabellum 57 millió dollárral nyitott Amerikában. A Végjáték persze még így is ezüstérmes 29,4 millióval. Összbevételben 2 milliárd 614 millió dollárnál tart, tehát még nem tudta befogni az Avatart, ami 2 milliárd 788 millió dollárral a legtöbb bevételt hozó film a világon.

Valószínűleg a giga rekord nem lesz meg a Végjátéknak, vagyis hogy az első 3 milliárd dolláros bevételű alkotás legyen, azonban az Avatart még befoghatja. Szoros lesz a vége, ebben biztos vagyok.

Egy valamiben amúgy a Bosszúállók már legyőzték a Pandora lakóit. A Végjáték innentől a legtöbb bevételt hozó film Amerikában 770 millióval. Az Avatar ”csak” 760 milliót tudott ott összehozni.

Amúgy a Pikachu, a detektív 1 millióval jobban nyitott, mint John Wick, mivel 58 millióval kezdett. Most bronzérmes 24,8 millió dollárral, világszinten pedig 206 millió dolláros bevételnél tart a kis sárga Pokémon nyomozása.

Borítókép: IMDb