promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új Mortal Kombat film van készülőben
Borítókép:  GeekTyrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hivatalosan is megerősítették, hogy megkezdődtek az előkészületi munkálatok, és hamarosan elkezdik forgatni a következő Mortal Kombat filmet, méghozzá James Wan közreműködésével.

Idén egy szavuk nem lehet a Mortal Kombat rajongóinak, alig egy hónapja megjelent a játék új, egyben kiválóra sikeredett epizódja, most pedig érkezett a várva várt bejelentés, Dél-Ausztrália miniszterelnöke, Steven Marshall megerősítette, hogy több mint 20 év elteltével, országukban készülhet el a fantasyfilm legújabb része.

„Ez lesz az eddigi legnagyobb filmes produkció államunk történetében”

– nyilatkozta az ausztrál miniszter.

A film anyagi részéért és forgalmazásáért a Warner Bros lesz a felelős, a forgatókönyvet és a rendezést pedig Greg Russo–Simon McQuoid párosra bízták. Az előbbi dolgozik egyébként a Resident Evil reboot forgatókönyvén is. Illetve az egyik produceri széket James Wan foglalja el, aki talán már sokak számára ismerős lehet számos kiváló alkotásból (többek közt a Démonok között széria és az Aquaman rendezését is neki köszönhetjük).

James Wan, forrás: Variety


A filmet idén szeptemberben kezdik el forgatni, és ha jól haladnak, úgy 2020 végén talán a mozikba is kerülhet az alkotás.

Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki majd belőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás