promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még nincs strandidő, de az ingyenes koncertek miatt érdemes leugrani Siófokra
Borítókép:  Plázs offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Érdemes a mostani hétvégénket Siófok környékére szervezni: a siófoki Nagystrand és minden koncert ingyenesen lesz látogatható. Azonban lássuk, hogy kik is lépnek fel!

Most először rendezik meg a Strand Szezonnyitót május 17-19. között. Ez régen mindig Pünkösdkor volt, de a buli kedvéért ezt előrehozták. A programokkal a gyerekekre és a felnőttekre is gondoltak, szóval az egész család belevetheti magát a szórakozásba.

Meglátjuk az időjárás mennyire engedi a fürdést, de hát pont ezért készülnek rengeteg vízparti programmal is a szervezők. A gyerekeket óriáskerék, dodzsem, ugrálóvár és más játékok várják, illetve vásárosok és gasztrokereskedők is kitelepülnek a Nagystrandra, szóval a kulináris élvezetekből sem lesz hiány, így megtölthetjük különleges helyi kajákkal a hasunkat.

Na, de jöjjön a zene, vagyis hogy kiket láthatunk a PLÁZS színpadán. A Strand Szezonnyitó első napján, pénteken 17 órától az Egerszegi Akusztik koncertjével kezdődik a program. Őket követi este a Király Viktor and the Dreamers nagykoncertje.

Szombaton már 16 órától lesz koncert persze először a gyerekek a főszereplők: a Tücsök gyerekzenekar lép fel, akiket a népszerű bulizenekar, a Cool Miners követ. A nap fő fellépője a Magna Cum Laude lesz, akik hosszú idő után lépnek fel ismét Siófokon.

Vasárnap szintén egy gyerekzenekar, a Fülemüle műsorával indul a program 16 órakor a PLÁZS színpadán. Őket a popslágerekkel érkező Popdealers követi, majd a fergeteges retro rock and rollt játszó Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar koncertje zárja a Strand Szezonnyitót.

Ahogy fent említettük, a háromnapos rendezvény alatt a siófoki Nagystrand és minden koncert ingyenesen látogatható.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás