promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurovízió: a kedd esti fellépés előtt egy dologban bízik Pápai Joci
Borítókép:  Pápai Joci énekes, a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója (j2) Feng Ya Ou Ferenc énekes-vokalista (j), valamint Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) és Rátonyi Kriszta műsorvezetők társaságában egy sajtótájékoztatón. Forrás: MTI/Máthé Zoltán
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szakmai zsűri hétfőn este pontozta az első elődöntő produkcióit.

Mint arról korábban beszámoltunk, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál apropóján Magyarország izraeli nagykövetsége Tel-Avivban zenés partit rendezett, ahol Pápai Joci mellett Montenegró, Albánia, Lengyelország és Lettország zenei delegációja, valamint helyi művészek, az Eurofalsh nevű táncegyüttes előadását is élvezhette a közönség.

Hétfőn este dőlt el, hogy a szakmai zsűri milyen pontszámot adott Pápai Joci Az én apám című dalára. Ennek kapcsán az énekes felidézte, hogy két évvel ezelőtt Kijevben a döntőben a zsűritől alig kapott pontot, a közönségnek köszönhette, hogy végül a 8. helyen zárta a dalfesztivált.

Az utolsó próbát követően Pápai Joci a távirati irodának elmondta:

„Bízunk abban, hogy a keddi elődöntőből Az én apám című dallal bejutunk az Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntőjébe.”

Az énekes hozzátette, hogy köszönetet mond mindazoknak, akik az MTVA-val közösen hirdetett fotópályázatukra elküldték édesapjuk fényképét vagy apaként a saját fotójukat. Ezekből egy különleges, sokak számára személyes színpadkép született és bár a magyar versenydalt Pápai Joci édesapja inspirálta, a fotókon keresztül mindenki úgy érezheti, hogy egy kicsit az ő édesapjáról is szól a Molnár Ferenc Caramellel közösen írt szerzemény.

Az énekes azt is elmondta, hogy Jeruzsálembe is ellátogatott és az ott szerzett élmények óriási hatással vannak rá.

A Magyarországot képviselő énekes az Eurovíziós Dalfesztivál első, keddi elődöntőjében egyedül lép színpadra. A produkcióban szereplő két vokalista, Katona Petra és Feng Ya Ou Ferenc a színfalak mögül fogja támogatni.

Az énekest az első elődöntőben hetedikként láthatják majd a tévénézők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás