promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pikachu majdnem megfogta a Bosszúállókat
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amerikában a Végjáték lassított kicsit, de közben még így is nagyon közel került az Avatarhoz.

Eddig két James Cameron alkotás állt a világ tetején, mint legtöbb bevételt hozó film. A Titanicot már behozta a Bosszúállók: Végjáték, így a bolygónk egyik legjobb rendezője (ha nem a legjobb) gratulált is a készítőknek és a Marvelnek az eredményért.

Vártam a vasárnap estét, mert kíváncsi voltam, hogy mennyi pénzt fog hozni most a Végjáték. Már az is történelmi, hogy két hét alatt csinált két milliárdot, most pedig 2 milliárd 485,5 milliónál állt meg összbevételben. Az Avataré 2 milliárd 788 millió dollár. Szerintem Cameron készítheti a gratulációt, mert még lehet idő kell a Végjátéknak, de be fogja érni a Pandora lakóit. Amúgy a Titanic bevétele 2 milliárd 187 millió volt, ezt már erősen lehagyták a Bosszúállók.

Persze mindenki azt találgatta, amit jómagam is, hogy a Végjáték lehet-e az első 3 milliárdos film. Nagyon nehéz most még erre választ adni, tényleg, mert szerintem a többség, aki meg akarta nézni, azért tette meg ilyen gyorsan, hogy ne fusson bele spoilerekbe. De persze még ott vannak a komótosan moziba járok, meg az abszolút fanok, akik újra és újra beülnek megnézni. Ha le is fog maradni a 3 milliárdról, szerintem hajszálnyi fogja elválasztani tőle.

A Végjáték mostani amerikai bevétele 63,1 millió dollár volt, szóval igen, megtörtént a félelmetes visszaesés. De még így is aranyérmes, mivel a Pikachu, a detektív nem maradt le sokkal: 58 milliót tett le az asztalra. A Pokémonos dolgok mindig szépen muzsikálnak, nem féltem a bukástól. Amúgy világszinten 101,4 milliót hozott az alkotás, amit 150 millióból raktak össze.

A bronzérmes a Csaló csajok lett 13,5 millióval. Ez nálunk is most debütált Pikachuval együtt: 27,2 milliót termelt összbevételben.

Jövő héten jön az újabb bevételi listánk, és kiderül, hogy mennyire sikerült megközelíteni az Avatart. Ha ez hét közben megtörténik, akkor persze beszámolunk róla. Cameron legkésőbb 2021-ben tudna visszavágni, mivel akkorra csúsztatta az Avatar folytatását. Megint nem nyugszik, mert valami új vetítési rendszeren dolgozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás