Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pápai Joci magyar bulival készül az Eurovízióra

Pápai Joci magyar bulival készül az Eurovízióra

Zene, Film & Kultúra

Pápai Joci magyar bulival készül az Eurovízióra

Zene, Film & Kultúra

Promotions 15:15

Pápai Joci már Izraelben készül az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjére.

Ennek apropóján Magyarország izraeli nagykövetsége Tel-Avivban zenés partit rendezett, ahol Pápai Joci mellett Montenegró, Albánia, Lengyelország és Lettország zenei delegációja, valamint helyi művészek, az Eurofalsh nevű táncegyüttes előadását is élvezhette a közönség.

A magyar énekes egész este türelmesen szelfizett az izraeli közönséggel, akik lelkesen üdvözölték a magyar fellépőt. A verseny nyomán egész héten partik várják a szórakozni vágyókat, ahol elhangzanak Izrael korábbi győztes vagy előkelő helyezést elért eurovíziós versenyszámai.

Vasárnap este megtartották a rendezvény hivatalos megnyitóját a helyi nemzeti színház, a Habima előtti téren, ahol ezúttal narancssárga szőnyegen vonultak fel az énekesek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

"Kis" szösszenet a tegnapból;)

Joci Pápai (@papaijoci) által megosztott bejegyzés,

Pápai Joci az Eurovíziós Dalfesztivál első, keddi elődöntőjében egyedül lép színpadra. A produkcióban szereplő két vokalista, Katona Petra és Feng Ya Ou Ferenc a színfalak mögül fogja támogatni. A magyar énekest az első elődöntőben hetedikként láthatják majd a tévénézők.

A Duna Televízió a május 14-i és 16-i elődöntőt, valamint a 18-i döntőt is élőben közvetíti 21 órától az izraeli helyszínről Rátonyi Kriszta és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie közreműködésével. Előtte 20 óra 30 perctől Hangolódjunk az Eurovízióra! címmel felvezető műsort sugároz a csatorna Forró Bence műsorvezetésével. Ebben a nézők nyomon követhetik Pápai Joci útját A Dal 2019 döntőjétől az Eurovíziós Dalfesztivál színpadáig és megismerkedhetnek a többi ország versenyzőivel is.

Pápai Joci A Dal történetében az első előadó, akinek kétszer is sikerült megnyernie a válogatót. Két évvel ezelőtt Origo című dalával győzött és Magyarország képviseletében a 8. helyen végzett a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon.

Borítókép: Pápai Joci és barátai Izraelben. Forrás: Instagram