promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titkos megállapodást köthetett George R. R. Martin és a Trónok harca stábja
Borítókép:  sinkakonyvtar.wordpress.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sorozat a végéhez közeledik, és most robbant egy pletyka-bomba George R. R. Martin Trónok harca könyveivel kapcsolatban.

A Trónok harca sorozat az utolsó részéhez közeledik, az utolsó előttit azért még megszakértettük:

Most már minden apró információ morzsáért epekednek a rajongók. Minő véletlen a Redditen most fedeztek fel egy videót, ami még áprilisban készült Szentpéterváron. Ebben a videóban a 2011 és 2015 között Barristan Selmyt játszó Ian McElhinney arról beszél, hogy a Trónok harca szerző már réges régen befejezte az utolsó két könyvet. Eddig öt Trónok harca könyv jelent meg.

„George már megírta a hatodik és hetedik könyve is. Azonban a sorozat főnökei, David Benioff és Dan Weiss, abban egyeztek meg vele, hogy amíg nem mutatják be a TV-ben az utolsó évad összes részét, addig nem jelenhetnek meg a könyvet. Úgyhogy, azt gondolom, hogy pár hónap múlva már a boltokban lesz a Trónok harca-sorozat utolsó két darabja is.”

Azt már az Index teszi hozzá, hogy ezek a szavak egybecsengenek George R. R. Martin azon mondataival, amit nem is olyan rég mondott: miszerint nagyon jól halad a könyvekkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás