promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnyugodhatunk, itt a nyár slágere Ed Sheerantől és Justin Biebertől
Borítókép:  youtube.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ed Sheeran és Justin Bieber legújabb zenéje, az I Don’t Care valószínűleg a nyár slágere lesz. Még alig jelent meg, már egymillió feletti nézettségnél jár.

És most akkor képzeld el, hogy valahol a Balaton közepén izzadva tekered sárga, műanyag bérelt vizibiciklidet, kezedben egy megfelelően elkészített Long Island-koktéllal. Barátaiddal Heidegger és Kant metafizika írásain elmélkedtek, miközben a lemenő nap utolsó sugara simogatja gyöngyöző homlokodat. A távolból hekk illada szálldos, a horizonton feltűnő Tihanyi Apátság pedig csak még grandiózusabbá teszik az élményt. 

Ekkor, ebben a szent pillanatban a Bluetooth-hangszórón keresztül felcsendülnek Ed Sheeran és Justin Bieber május 9-én megjelent dalának első taktusai. Szívednek üteme felgyorsul, lábad mocorogni kezd, s mikor ráérzel eme nemes muzsika mélységeire egy pillanatra boldogság önti el a szívedet. (Itt jeleznénk, hogy Popper Péter szerint – nem, ő nem táncdalénekes, hanem pszichológus, pszichoterapeuta, író, gondolkodó – a boldogság nem egy hosszan tartó, elérhető állapot, sokkal inkább röpke, de annál teljesebb pillanat.) Az I Don’t Care a maga teljességében, ott, a Balaton közepén teljesedik ki, hogy később aztán valamely eldugott falusi kocsmában még ezernégyszázhetvenötször felcsendüljön.

Na, csukd be a szemedet és utazz, hangolódj rá a darabra:

Azt csak úgy mellékesen jegyeznénk meg, hogy valamiért Kevin Little Turn me on jutott eszünkbe a fenn említett nóta kapcsán. Emlékszel még rá?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás