Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Látványos videoklipre állt össze a Tiszánál a városi All Stars

Látványos videoklipre állt össze a Tiszánál a városi All Stars

Zene, Film & Kultúra

Látványos videoklipre állt össze a Tiszánál a városi All Stars

Zene, Film & Kultúra

AA 14:49

Egy nap sem kellett, hogy szépen felfusson a nézettsége annak a videoklipnek, amelyre városi zenészek álltak össze a Tisza-parton, All Stars néven. És valóban nem rossz, ráadásul kiderül, mire jó árvíz. 

Nem rossz, ha egy magyar nagyváros zenészei összeállnak, akár All Stars néven is, hogy népszerűsítsék szeretett lakóhelyüket. Persze tudjuk, a szegediekben van lokálpatriotizmus bőven, és

aki egyszer is sétált már ebben a városban, meg is érti miért.

Amellett, hogy a napfény városa a déli fekvésének köszönhetően, és mellé ott a Tisza éltető ereje, a belvárosi utcák, terek között úgy érezhetjük (én legalábbis nem szegediként így vagyok vele), hogy évekre is ideköltöznék. 

De most jöjjön a dal, ami Czutor Zoltán, Czutor Anett és Németh Miklós szerzeménye, és egy nap alatt szépen felfutott a nézettsége. Természetesen a napfény és a víz is téma, sőt az árvíz is, ami Szegedhez hozzá tartozik. Egy kis részlet a szövegből: 

„Az árvíz Arra jó, hogy minden újra teremjen. Mind a két folyó, hogy Szőkeségük öleljen. Itt a századok Jönnek és csak egyre feljebb emelnek, Néha lázadok, Mi így szeretjük, erősen. Igen!”

  

 

Borítókép: Szeged a Tiszánál megér több videoklipet is (Outpost Magazine)