promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az 50 éves P. Mobil  a hétvégén Miskolcon kezdi a turnéját!
Borítókép:  nullahategy.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ötven éves P. Mobil ezer szálon kötődik Miskolchoz és a Gárdonyi parkhoz is. 1973. június 10-én, a kényszerű névváltoztatásuk után először a Diósgyőri Popfesztiválon lépett föl a csapat. A ’70-es évek közepén a Gárdonyi Művelődési Házban és az ifjúsági parkjában hetente koncerteztek, aztán jött a Miskolc című daluk, amellyel belopták magukat az itteni közönség szívébe. Ráadásul 2008-tól miskolci az énekesük is! Schuster Lóránttól a koncert előtti napokban friss információkat tudtunk meg és egy Miskolcnak szóló üzenetet is küldött a Promotions.hu olvasóinak. Május 4-én a Gárdonyi Művelődési Ház parkjában lép föl a zenekar.

Schuster Lóránt: „Ez a zene nem létezik a közönség nélkül, és remélem, hogy azok az emberek, akik rendszeresen jártak P. Mobilra, fölemelik a hátsójukat és eljönnek a miskolci bulira. Mert a mostani közönségünk az eljön, de én azokat is várom, akik az elmúlt évtizedekben jártak a koncertjeinkre és most már meglett, tisztes ősz emberek, vagy családanyák, vagy nagymamák. Szóval,

senki ne gondolja azt, hogy a zenét csak a tizenévesek szerethetik, ugyanúgy el lehet járni koncertekre a régi generációknak is.”

Az óriási érdeklősre való tekintettel Lóránt néhány érdekességet is elárult még a Promotions.hu-nak:

„Szép számban keltek el eddig is a jegyek, de a koncert napján, a helyszínen is lesz jegyárusítás. A park befogadó képessége nagy, senki nem marad kint, aki be szeretne jutni a rendezvényre. A nosztalgia útvonal is nyitva lesz, az oldalsó bejáratnál, a régi kis vashídon keresztül megváltott jegyekkel lehet bejönni. Az első, utcafrontos bejáratnál üzemel majd két jegypénztár, akinek még nincs jegye, az ott tud váltani. A turnéra elkészült a vadonatúj pólónk, és megjelent az Ez az élet Babolcsai néni lemezünk is, mindkettő Miskolcon lesz először kapható! A művelődési ház épületének bejáratánál

kiállítunk egy életnagyságú papírmassét, ezen én vagyok esküvői ruhában.

Aki szeretne, ezzel fotózkodhat a koncert előtt. Dedikálás a koncert után lesz a zenekar tagjaival. 18:30-kor kezd az előzenekar, a Radar, 20 órától jön a P. Mobil, előtte viszont lesz egy extra meglepetés is, ami csak a turné néhány állomásán lesz látható!”

A szervezőktől még az alábbi információkat kaptuk. 

Parkolási lehetőség: A házzal szemben állva, a jobboldali nagy kapun csak a VIP-vendégek mehetnek be parkolni (külön listán a nevek), a bal oldali nagy kapunál (Futó utca felől) mehetnek be koncertlátogatók és használhatják az ott kijelölt parkolót (kb. 50 autó).

A park oldalánál lévő kis vashíd (ott is lesz bejárat, de csak már megváltott jeggyel!!) előtt lévő füves területen szintén lesz kijelölt parkolási lehetőség (kb. 30 autó), érkezési sorrendben... Ha ezek a parkolók megteltek, akkor már csak a környező utcákban van lehetőség parkolni.

Két jegypénztár fog üzemelni a főbejáratnál 17:30-tól. Ott már korábban megváltott jeggyel is be lehet menni, illetve jegyet lehet majd vásárolni.

A park oldalánál lévő kis vashídon szintén lesz bejárat és ellenőrzési pont, itt csak már megváltott jeggyel lehet bemenni, pénztár nem üzemel. Az érvényes jeggyel rendelkezők az ellenőrzés után karszalagot kapnak, amit a koncert végéig meg kell őrizni, mert előfordulhat ellenőrzés.

A koncert csak extrém időjárási viszonyoknál maradhat el! 

Négy helyen lesz italkiszolgálás a koncert területén. A kulturált italozás végett... Ezen kívül lángossütő üzemel majd és zsíroskenyér is lesz! Tiszta retró... Mobilvécék szintén a hátsó részen. Székek is lesznek lepakolva, ha valaki le szeretne ülni. (kb. 100db.)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás