promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már leadták a tévében a Bosszúállók: Végjátékot
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy Fülöp-szigeteki csatorna úgy döntött, hogy műsorra tűzi a Marvel filmjét.

Akik otthon vannak a torrent világában, azok tudják, hogy már rég fent van a neten a Bosszúállók: Végjáték. Ezzel csak annyi a probléma, hogy kamerával felvett verzióról beszélünk, aminek pocsék a minősége. Na jó, a mai technika mellett nem pocsék, de az eredetitől jóval élvezhetetlenebb. Sokan persze beérik ezzel, mivel rengetegen seedelik még most is.

A Verge hozta le, hogy egy Fülöp-szigeteki kábelcsatorna már a premier után egy nappal levetítette a Végjátékot a tévében. Természetesen a kalózverziót, mivel az eredetihez még sehogy se juthattak hozzá. Az Orient Cable egy kicsi cég, csak Dipolog városában vannak előfizetőik, ami 130 ezres.

A nézők csak a film feléig juthattak, mert valakinek szemet szúrt a dolog, és így a csatornának le kellett állítania a bulit. Nem estek kétségbe, és helyette elkezdték vetíteni a Captain Barbell nevezetű méltán zseniális alkotást. Persze ez sem volt meg nekik, a kamerás verzió ment.

A produkció Fülöp-szigeteki forgalmazója, a Teatro de Dapitan már be is perelte a csatornát. Ez számukra fontos is, azonban a Disney szerintem csak röhögni fog egyet az egészen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás